kapper – schoonheid – wellness

Wellness & beauty

Gelaatsverzorgingen

Onze gelaatsverzorgingen vullen de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorgingen en de stap naar een arts of kliniek. HED2TO werkt met hoogwaardige producten van het merk Pascaud, expert op het gebied van huidverbetering en natuurlijke verjonging. Verjonging en huidverbetering met Pascaud werkt op twee vlakken. De cosmoceuticals die de huid van buitenaf verjongen en verstevigen en de neutriceuticals die de huid van binnen uit voeden. De verzorgingsproducten gebruikt in instituut HED2TO bevatten geen parabenen.

 

Onze schoonheidsbehandelingen worden ingezet voor onder andere het corrigeren van rimpels, lifting en versteviging van de huid, verfijning van de huidstructuur of het verwijderen van pigmentatievlekjes.

Mesotherapie

L3 Laser

Bioskin Jetting

Bioskin Smoothing

Isojet

Make-up

Gelaatsverzorgingen

Mac Vision – huidanalyse

Voor en na

Lichaamsverzorgingen

HED2TO biedt naast onze kwalitatieve gelaatsverzorgingen ook allerlei lichaamsverzorgingen. Van massages tot Bodytec EMS. Dit laatste staat voor Electro Muscle Stimulation, deze behandelingen duurt 20 minuten en staat gelijk aan 6 uur powertraining. Deze behandelingen is uitermate geschikt bij blessures of wanneer je een optimaal resultaat wenst maar weinig tijd kan investeren in power training.

 

Ook voor ontharingen kan je bij HED2TO terecht. Zowel definitieve ontharingen met IPL (intense pulse light), waarbij lichtflitsen op hoge frequentie de haarwortels met donker pigment vernietigen, als wax ontharingen worden door ons uitgevoerd.

 

Naast de klassieke manicure en pedicure kan je bij ons ook genieten van een heerlijk thaise of relax massage, maar ook voor een sportmassage staan we voor je klaar.

Massages

Definitieve ontharingen

Wax ontharingen

Manicure

Pedicure

Bodytec